Bericht versturen

De Technologieco. van Shenzhenyanyue, Ltd

Thuis

Shenzhen Yanyue Technology Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Shenzhen Yanyue Technology Co., Ltd certificaten
China Shenzhen Yanyue Technology Co., Ltd certificaten
Deze onderlinge samenwerking duurt ongeveer 4 jaar en moet toegeven dat de service die ze bieden boven verwachting is. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— Jerry

De levertijd is snel, en heel belangrijk: de verzonden producten komen altijd overeen met de bestelling. Ik vertrouw ze omdat ik nog nooit teleurgesteld in ze ben geweest.

—— NAM toe

Gelieve te ontwikkelen meer aardige IPC en met betere prijzen, zodat kunnen wij uw machines verkopen aan meer cliënten en grotere markten bereiken. Dank u

—— Edward Deanda

Shenzhen Yanyue Technology Co., Ltd

Shenzhen Yanyue Technology Co., Ltd
Shenzhen Yanyue Technology Co., Ltd
Shenzhen Yanyue Technology Co., Ltd
1 2 3
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Oost-Azië
Aantal werknemers : >100
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 80% - 90%

     Opgezet in 2006, is de Technologieco. van Shenzhen Yanyue, Ltd een high-tech onderneming die zich in R&D specialiseren, vervoeren de productie en de verkoop van PC industriële controlecomputers, industriële computers, industriële servers, ingebedde smartcards en andere producten per bus.

 

 

    Onze Voordelen: Professionele teams op maat gemaakt voor klanten, snelle reactie op klantenodm/OEM de aanpassingsdiensten! Hoofdzaken van het bedrijf: IPC/Industriële computer, ingebedde industriële computer/DOOS industriële computer/ventilator-Vrije industriële computer, speciale computer (geïntegreerd werkstation/draagbare computer/versterkt notitieboekje), industriële server, industriële tabletcomputer/industriële geïntegreerde computer, industriële vertoning, ingebedde motherboard (met inbegrip van industriële controleraad PC/104, 3,5 industriële controleraad, EPISCHE motherboard, MINIitx-motherboard, enz.), industriële motherboard van de controlecomputer (met inbegrip van industriële motherboard, kaart industriële motherboard van gemiddelde lengte, helft-lange kaart industriële motherboard, enz.), netwerkbeveiligingplatform en motherboard, industriële voeding etc.

 

 

    Ons bedrijf bevestigt de ondernemingsgeest die van „onderzoek en de innovatie, voortreffelijkheid nastreven“, vergt „betrouwbare kwaliteit, belangrijke technologie, klant eerst, de nadenkende dienst“ als ons ondernemingsdoel, en houdt in mening altijd het beheersconcept „klantgericht“, en transporterennen de toekomst om de automatisering, intellectualization en voorzien van een netwerkoorzaak van China.Our-bedrijfsslogan te dienen: „Schokhanden met Yanyue, win-win samenwerking " wij hopen oprecht dat wij met u kunnen hand in hand werken om schittering tot stand te brengen!

China Shenzhen Yanyue Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens
Shenzhen Yanyue Technology Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Tommy

Tel.: +86 18928431708

Fax: 86-755-86024861

Direct Stuur uw aanvraag naar ons